0

Äntligen snö!

De senaste dagarna har vi faktiskt äntligen fått massa snö! Tror det har kommit 20 cm i alla fall, vilket verkligen behövdes! 
 
Däremot upptäckte vi att det inte gick att longera på ridbanan, vilket vi planerat för dagen. För trots att snö är ganska klibbig, så höll den inte riktigt utan det blev halt under. Och eftersom Trixie var lite väl pigg så vågade vi inte longera mer än några minuter, och sedan blev det snöpromenad istället! Jobbigare för den som gick brevid än för hästen vill jag lova! 
 
(null)
 
I helgen blev jag påmind om att vi faktiskt har en "pipmaskin" dvs vår Photizo, som vi glömt bort lite på slutet. Men eftersom Trixie är känslig i ryggen så är den suverän att använda så Ida har plockat fram den och laddat den och använder den på Trixie igen. Och hon ser ju ganska nöjd ut!
 
(null)
 
Idag har även veterinären varit ute och tagit blodprov på Frans igen, så får vi se hur det ser ut nu. Bölden försvann på någon dag så den ska inte ställa till något mer och han har inte haft någon feber. Ser provet bättre ut så ska vi röntga honom igen om ca 10 dagar för att se hur det ser ut med benbiten och kanske också ligamentet. Så vi får helt enkelt se vad blodprovet visar och fortsätta hålla tummarna! 
 

Kommentera här: