0

Den här hästen!

Man blir glad av att ha en häst som Trixie!  Vacker som en dag och kapabel som sjutton men samtidigt svår, eftersom hon kräver perfektion av sin ryttare. Men när ryttaren gör perfekt rätt, då är det så jäkla bra att man får rysningar ❤️❤️!! 
(null)

(null)

Efter revbensproblemen har Ida tappat alla muskler på högersidan, vilket gör att hon kompenserar genom att överdriva vänster. Det gör att allt blir ganska mycket svårare för henne, speciellt då man har en häst som vill ha perfektion (hon hoppar och gör sitt bästa ändå såklart ❤️). 

Och tyvärr finns det inget att göra annat än att Ida tränar på gym enligt övningar hon fått av sjukgymnast. Dessvärre har hon även väldigt ont i ryggen, vilket man inte heller kan göra något åt. Sjukgymnasten vill helst att sida inte rider under uppbyggnaden men det är inte ett alternativ för Ida. 

Så det är tur i oturen att Ida just nu bara har en häst att rida! 

Frans tog nytt blodprov i tisdags, vilket inte visade någon infektion! Så nu hoppas vi att infektionen i leden är borta, så att vi bara har två skador kvar... Nästa röntgen ska göras först om två veckor, då får vi se hur det ser ut och om den lösa benbiten måste opereras bort eller om den växer fast eller absorberas av kroppen. 
Sen hoppas jag att vi även kan göra UL och kolla status på ligamentskadan samtidigt!