0

Uppstartsträning

Eller markarbetesträning, kärt barn har många namn! 

Det är i alla fall det vi roat oss med de två senaste dagarna. Årets första träning, för Kerstin och på vår nya förening, Umeå Ryttarförening. 

PS. Måste nog öva mig på att säga detta, i själen är vi fortfarande Stöcke-folk, även om de vi hunnit möta hos URF tagit emot oss med glada miner! 

Men tränat har Ida alltså gjort och det har varit superkul och gått superbra! 

Gårdagens övning var mycket i trav och lågt, något som inte riktigt passade Frans till en början. Han hade lite mer torpedkänsla igår än vad som passade, men han sansade sig och insåg att små bommar bara kunde klivas över. Duktig och smart kille! 

Och visst var det jobbigt, för idag var han lite mör i kroppen och lugnare, men skötte sig även då finfint! Idag var banan i galopp och lång och med massa svängar. Och sedan avslutade de med att hoppa lite högre men i trav. Nyttigt och stärkande! 

Framförallt ser det enkelt ut när Frans och Ida tränar, de har dessutom kul tillsammans vilket är superviktigt! 
(null)

Trixie har självklart också varit med till Hippo. Jag var ju lite orolig för fulla ridhus till en början, innan hon vant sig, men faktum är att vi har haft lyxen och varit helt själva idag och själva halva passet igår! Toppenstart!! 

Trixie har dessutom även hon sett superfin ut! Toppen! 
(null)

Kommentera här: