0

Trångt om saligheten men bra ändå!

Jag tycker att vi har fått in ett ganska bra flow i hur vi (eller snarare Ida) åker in på Hippo och rider, nu då ridbanan varit ganska tråkigt pga den hårda snö/isen som ligger. Som tur var har det faktiskt kommit en del snö idag, så man kanske slipper den värsta halkan nu! 
 
Så måndag, onsdag (bara Frans), fredag och söndag är Hippodagar, lördagar rids hästarna ut, en dag är vilodag och en dag på ridbanan. Ett helt ok upplägg, även om det innebär lite fixande och bilbytande. 
 
För måndag och fredag har vi helt enkelt gjort så att en av oss kör dit Ida och sedan byter vi bil med varandra och den andra hämtar. Idag så kör jag dit Ida på min lunch och sedan hämtar Mathias henne då han slutar jobbet. Och nästa måndag, då Mathias jobbar kväll, så kör han dit henne efter jobbet och jag hämtar henne efter jag jobbat klart. 
 
Igår hade vi ridhuseftermiddag och som tur var tog vi Frans först, för det var som mest 8 hästar i lilla ridhuset, varav två som promenerades. Men det gick ändå superbra eftersom alla var så himla duktiga på att visa varandra hänsyn och visa var man var på väg. I slutet var det en tjej som hoppade och hon var otroligt tydlig med att säga vad hon skulle hoppa och när. 
 
När Ida red Trixie var det som tur var färre i ridhuset och Trixie jobbade på toppenbra fram till på slutet då det var en stor och lite busig häst som tog en del plats. Men då var vi ändå klara med känsliga prinsessan och kunde avsluta. 
 
Två veckor har vi nu varit på Hippo och jag måste säga att det känns väldigt bra så här långt. Ida trivs, alla vi träffat har varit trevliga och Ida har även hunnit med en träning för Kerstin som gick jättebra!

Kommentera här: