0

Micke dag 2

Idag stod banhoppning på schemat och i stora ridhuset. En svår bana, som ställde krav på hästar och ryttare, precis som det ska vara. 

Frans var även idag lite tjafsig. Ida red med gag idag, något som gjorde att hon ändå fick bättre ordning på honom, men som också ställde andra krav och som gjorde att hon hade lite svårt att få ihop honom. Men som ändå funkade bra och som vi ska testa vidare med. 

Varför han var tjafsig? Mest troligt lite oriden, först sparkade han sig, sen var Ida sjuk. Och som Micke sa, Frans skulle behöva hoppa 8 dagar i veckan😉. För han är alltid bäst sista rundan, vilket visserligen är positivt. 

Så vi tränar vidare helt enkelt och tänker att det är bra att träningarna inte bara går som på räls, man får mer ut av det då. 

Efter träningen red Ida Trixie och wow så fin hon börjar se ut! Så himla kul att se! Rundare och finare och börjar sätta mer muskler nu. Toppen! 

Dessutom var hon avslappnad trots att det var några som hoppade samtidigt. Bra träning! 

Det som var mindre kul var att vi körde fast i snön flera gånger idag ❄️🤬. Först höll vi inte på att komma iväg till tröningen pga att vi körde fast, sen höll vi inte på att komma hem. Skitväder helt enkelt! 

(null)
Prommenad hem sista biten idag! 

Kommentera här: