0

Frans hos farbror Doktorn

Igår var det dax för Frans att gå till farbror doktorn, eller i det här fallet tant doktorn ;)  för att kontrollera om vi kunde hitta var felet låg. Jag hade förväntat mig en rejäl hälta på höger bak (högt) eftersom han inte tar i ordentligt och känns stel där. 
 
Men egentligen hittade vi inte så mycket. veterinären såg vad jag menade (utan att jag sagt något innan) framförallt vid longering, men varken den eller böjprovet visade något annat än en svag markering. UL av bakknäet visade också en väldigt, väldigt liten inflammation, men vi valde ändå att behandla den. Vi har också tagit blodprov på honom eftersom han känns trött samt bokat in tid hos kiropraktor, där jag tror att vi kommer att hitta grunden till det hela. Som jag sa så får vi böta eftersom vi inte prioriterat kiropraktorn i år.  
 
Så nu ska han skritta en vecka och om blodprovet inte visar något ska han börja trava, värre var det inte. Och jag hoppas att veckorna tills han ska få träffa Anna går hyfsat fort! 
 
Dessutom tyckte veterinären att han var lite tunn så han ska faktiskt få börja äta kraftfoder nu, och det tror jag att han blir riktigt nöjd över!!
(null)