1

Vi har den sötaste ponnyn!!

Eller vad tycker ni andra? 
 
Polo är ganska nöjd med sitt pensionärsliv, han är smutsig, lurvig, lite tjock och numera utan skor! Han har en större box än tidigare och tycker livet är toppen, speciellt nu då vi har hinkar med äpplen i stallet... 
 
Storhästarna sköter sig bra. Ida har tyckt att Trixie suttit fast i vänstersidan den här veckan så vi har jobbat lite extra med det inför helgens Micketräning så nu hoppas vi att hon ska kännas mer ridbar ikväll! Tyvärr fanns det ingen möjlighet att träna dressyr i veckan men vi hoppas allt ska funka ändå, även om det hade behövts.
Ida ser som vanligt massa fram emot att träna för Micke, vilket alltid är väldigt givande. Visst, det kostar och det lite knasiga är att mer än en fjärdedel av priset går till att lösa dagkortet på Hippo... Men det är värt det eftersom Mickes träningar alltid är så bra! 
 
Frans jobbar också på bra och han ska få hoppa lite i helgen och sedan funderar vi även på att åka till Stöcke eller Peka så att han får lite yta att galoppera på. 
Men han är verkligen toksnäll och jättetrevlig, vår nya prins! 
 
Hemma så har snickaren rivit upp köksgolvet efter att vi haft en vattenskada. Så hemma råder kaos och vi har varken skafferi, ugn, köksbord eller någon slags ordning och reda. Men vi hoppas att det är snabbt övergående och att det blir bra då det blir klart igen. 
 
Annars ser vi fram emot en helg som inte är 100% uppbokad, så att vi kanske hinner med en del hemma också. Vi har en hel lista med projekt som skulle behöva hinnas med och ju mer jag funderar, ju fler projekt kommer jag på, så det är nog bäst att låta bli.... 
 
 

Kommentarer:

1 Jennie:

skriven

Fin häst

Kommentera här: