0

Surt

Två dagar efter jag beställt täcken så annonserar HÖÖKs om AW med 20% rabatt! Priset hade inte skiljt så mycket men jag hade fått täcket snabbare, vilket verkligen hade behövts! Grrrrr!! Frans står idag med alldeles för litet täcke vilket absolut inte känns bra.
 
Har föresten även beställt ett stalltäcke, ett varilayer till Trixie för att få extra värme över ryggen där det är 450 gr. Tror att det kan bli superbra! Vi fick ju direktiv att täcka henne ordentligt eftersom hon är frusen och fryser hon så spänner hon sig, vilket inte är bra för ryggen. Och med tanke på hur det stormat ute nu sista dygnet så är det kallt! Och det lär ju inte bli varmare ute direkt.
 
Mailade Kraffts foderrådgivare om foder till Trixie och fick tips om Low Starch Musli och olja. Jag var ju inne på olja, men Low Starch har jag nog inte ens tittat på, men enligt foderrådgivaren (som dessutom svarade inom ett dygn!) var det ett foder som var lätt för hästarna att ta upp och som innehåller mer protein. Så vi kanske testar det och ser vad som händer, jag har däremot inte hunnit räkna på det än. Är så himla rädd att hon ska tappa ännu mer nu då det blir kallt ute, eftersom det hände ifjol då kylan kom!
 
I helgen ska Frans få hoppa på Hippo, vi har anmält till 1 meter bägge dagarna men vi tar en dag i taget. De har egentligen inte ens hoppat en hel bana ihop tidigare och jag skulle vilja ha lite mer styrka och ork i honom. Men det är skönt att göra första starten på "hemmaplan"! 
 

Kommentera här: