0

Nu är det beställt!

Idag kunde jag inte vänta längre, utan har lagt en beställning på ett blått Rambo Duo åt Frans. Han har haft sönder sitt reservtäcke och Smokys gamla Rambo Duo, som är för litet för Frans är dessutom sålt. Så jag var tvungen att shoppa lite! 
 
Vi vred och vände lite innan jag lät visheten ta över. Rambo Duot är ett svindyrt täcke men det är ett fantastiskt täcke! Det sitter superbra, hästarna är alltid torra även om det har regnat hela dagen och sen är det så enkelt att faktiskt bara ha ett täcke, som funkar året om! 
 
Dessutom hittade jag det på Stockholms Hästbutik (som för övrigt måste vara Stockholms bästa och trevligaste hästaffär) 400:- billigare än på andra ställen! Så då unnade jag Ida ett skrittäcke också eftersom vi inte har något regntätt som passar och det regnar ju tyvärr ganska ofta på hösten... 
 
I helgen har Trixie haft lite vila eftersom hon kändes oren då Ida red henne på vägen i fredags. Jag tittade på henne på lina i lördags och såg absolut ingen hälta alls så hon kan ju ha trampat på en sten eller något. Men det blir ändå en höstcheck på henne för att vara på säkra sidan, så mest troligt blir det ingen tävling för henne i helgen på Hippo. 
 
Frans däremot har fått, pga helgens regn och därmed geggiga ridbana, åka till Peka både lördag och söndag och förutom de sista 10 minutrarna igår så har vi haft ridhuset helt för oss själva. Det är lyx det!
 
I lördags galopparbetade Ida honom massor och vi avslutade med att hoppa som på en åtta över ett sockerbitshinder några gånger. 
 
Igår var det mer fokus på övergångar och trav och han har verkligen sett finfin ut i helgen! 
Idag skulle Ida ta honom på en promenad, än har hon inte fått börja skritta ut honom själv, annat än på vår väg. Han verkar hur basic som helst så nog tror jag att hon snart kan rida ut honom själv överallt. 
 

Kommentera här: