0

En bra helg!

Tävling på surf är bra på så sätt att det tar 3 minuter att köra dit! Mindre bra är underlaget, framförallt på framhoppningen, men väljer man att tävla där så vet man det helt enkelt.

Ida hoppade 110 igår och vi hoppade fram som söndagen i Vännäs, med en hel del språng från spåret, vilket funkar toppen för dem! De jobbar också med att ha bättre galopp på banan och värma upp bättre och få Trixie mer fram till att börja med. 

Inne på banan red hon precis helt rätt! En superrunda, noll fel och en 6e placering i ett startfält på 40 stycken startande! 
(null)

(null)

(null)

Idag hoppade hon 115 och framhoppningen var allt annat än bra eftersom det var en ryttare som var allt annat en kul och tog upp massa utrymme och skapade kaos. 
Men det är också en träning, att kunna lägga sådant åt sidan och fokusera på sin egen ridning. Så överlag var framhoppningen bra. 

På banan hade Ida lite dålig galopp på ettan, kom för nära 2an ( en liten halvhalt för mycket) och rev den,. Men slutet av banan var riktigt bra och jag var nöjd, även om Ida inte alls var nöjd med sin ridning. Jag tänker att huvudsaken att man är medveten om vad som var fel, så kan man lära av det och göra bättre nästa gång! Så det är inte hels världen helt enkelt! 
(null)

Kommentera här: