2

Lite shopping, hopp och nytt foder

Igår skickade jag Mathias på fodershopping så nu börjar vi vänja in Trixie på Low Starch och se hur det funkar. Fodret så ut att mestadels innehålla gräs och desiteten var även den betydligt lägre så volymmässigt får vi ge mer även om det typ inte vägde någonting. Utöver detta får hon även 1 dl linfröolja per mål och sina små svarta muskelkulor. Funkar nu inte detta får vi testa vidare, men eftersom jag ogärna byter foder stup i ett så hoppas jag verkligen på detta! 
 
HÖÖKs hade som sagt AW igår så jag och tjejerna skyndade dit en kort sväng eftersom jag även hade styrelsemöte med Stöcke PF igår. 
Nora handlade massa söta saker till sin valp Ines, som nu i helgen blir familjen Rönnbäcks senaste tillskott. Ines flyttar däremot inte så långt eftersom hon är född och uppvuxen hos oss! 
 
Ida var lite ofokuserad så när hon provade två olika handskar, ett par riktigt varma för vintern och ett par för hösten, men missade köpa hösthandskarna. Jag fick henne även att prova ett par ridbyxor eftersom hon behöver ett par svarta. De satt riktigt snyggt och när vi upptäckte att det var lite foder i dem så fick de följa med hem. Hon har ett par gråaktiga i softshell och lite foder som hon rider i hemma vintertid men de är lite för stora och kanske inte snyggast i världen enligt henne ;) . 
 
I övrigt fick Trixe en grimma, vilken jag tror är den första vi köpt till henne... Innan har hon haft en rosa med bling som Smoky vann på nån tävling, hovolja och så köpte jag ett hundhalsband och hundgodis till min lilla vovve som faktiskt fyllde hela 1 år igår! Tänk att det känns som nyss hon var alldeles liten och ny
Liten Vilde <3 ! Labradorvalpar är typ det sötaste som finns! 
 
Efter mötet skyndade jag hem och hjälpte Ida att hoppa Frans lite. Och han var en riktig tiger och nästan lite väl på och stark! Tänkte ett tag att han skulle dra en repa, men inte Frans inte! Han hoppade med tryck och glädje och var superfin! Känns bra inför helgen!