1

Piteå

Jag och Ida åkte upp i fredags mitt på dagen men kände ändå när vi kom upp vid 16 att det blev för stressigt att hoppa då som tänkt. Första ute och första meetinget vill vi gärna ge bättre förutsättningar, så under fredagen red Ida en väldigt spänd häst på plats, sen tittade vi på tävlingarna och levde lyxliv! 
(null)

(null)

(null)

(null)

Natten fredag -lördag var kall och det var först 4.30 jag kom på varför det var kallt i lastbilen och kunde göra något åt det, så sömnen blev sådär för mig. Ida sover som tur var alltid bra, det är verkligen avundsvärt!!
Men eftersom det var två klasser innan idas så kunde vi ta det lugnt och vi hann även se lite av 1’meters klassen innan det var dax för Ida och Trixie.

Som vanligt var jag sjukt nervös, vilket är märkligt eftersom jag vet att Trixie alltid gör sitt bästa och höjden är så låg att hon kan kliva över. Men man är inte logisk alla dagar... 

Framhoppningen såg jättefin ut och inne på banan hoppade hon avspänt och fint och förutom att de rev ett räcke, som trixie inte var uppmärksam på och på hindret efter kom de fel men då skruvade sig Trixie för att inte riva så Ida höll på att flyga. 
Så fyra fel, men det är vi supernöjda med i utomhuspremiären!! 

Resten av dagen gick åt till att se på tävlingar, åka på coop, grilla med trevliga grannar och sitta uppe sent. En härlig sommarhelg så hör långt helt enkelt där jag brände armarna på tio minuter och där jackan åkte på sista timmarna ute. 

(null)

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

synd med fyra fel :) men kul att du är nöjd i alla fall

Svar: Ja felen är det mindre viktigt med 😊
Team Rönnbäck

Kommentera här: