0

Fantastiska hästen!

Alltid när man gör något för första gången med en ny häst, så är man ju lite orolig för hur det ska gå. Vi har ju också varit bortskämda med enkla ponnyer så det blir ju extra pirrig med ny häst som man inte vet hur den funkar. 
 
Så lite nervösa var vi självklart inför helgen, då det både var Trixies första bortameeting och utomhustävling hos oss. Det var också första långresan, även om hon åkte långt utan problem då vi köpte henne. 
 
Men vi hade verkligen inte behövt oroa oss, för mer exemplarisk häst går inte att finna! 
Resan gick toppenbra och hon stod snällt och klev ut pigg och fräsch. Att ha henne i boxen på plats var en dröm, hon älskade att stå och titta ut (boxgrinden som gjorde blickfånget ännu större var en hit!), hon vilade mellan klasserna, hos låg och sov på natten, hon åt bra och var snäll att prommenera med på plats. Möjligtvis att jag skulle velat att hon drack lite mer, men hon drack och åt både mash och lusern så vätskebrist fick hon ju inte. 
 
 
Hon var pigg och glad att rida, på fredagen då Ida joggade henne var hon lite väl mötesskygg, men både lördagen och söndagen skötte hon sig perfekt. Hon blev inte stark trots att det var en stor bana och det blåste ordentligt (hon rids normalt på tävling med vadderad luva), 
 
Hon fick verkligen stora A i uppförande som alltid!!
 
Resultatmässigt gjorde hon inte heller oss besvikna. 4 fel på lördagen och en supersnygg dubbelnolla med en snygg blå rosett som resultat på söndagen. Och även på prisutdelningen skötte hon sig perfekt!
 
Söndagens runda var nog den bästa de gjort tillsammans i tävlingssammanhang! Dessutom vet vi nu även att hon hoppar mur utan problem, vilket är ett extra pluss i kanten! 
 
Världens bästa häst helt enkelt! 
 
Piteå levererade som alltid supertrevliga tävlingar! Trevliga funktionärer, bra bana och allt flyter på. En trevlig plats att vara på helt enkelt! 
Vi har också haft trevligt sällskap där och haft en riktigt bra helg helt enkelt! så himla kul! 

Kommentera här: