0

Så fina 😍

 
(Foto: Photo_by_tuzzen ) 
 
Det är så himla kul att få bilder från tävlingar och när de är så här fina blir jag ju nästan barnsligt glad! Det finns även fler att se om man kikar på Photo_by_tuzzen på instagram, hon fotar ofta tävlingar i Umeå, vilket är superkul! Och den här ovan är defintivit en kandidat för en förstoring!
 
Annars har det hitills varit en ganska lugn vecka. Smoky vaccinerades ju i måndags så han har vilat, vilket passat bra eftersom Nora både gjort halkbanan och teoriprovet för körkort den här veckan, båda med godkända resultat! Supergrattis Nora, så himla bra gjort!! 
 
Trixie joggades och skrittades ut på måndag och vilade tisdag, precis som vanligt efter tävling. Igår hade Ida ridit ut henne, vilket hon har ganska mycket fokus på just nu, dels för att det är så härligt ute nu och dels för att det är bra för Trixie med olika material och mer konditionsträning. Och jag kan tänka mig att ridbanan är väldigt dammig efter de senaste veckornas fantastiska väder! Måtte detta hålla i sig hela sommaren! 
 
Men ikväll har Ida dressyrträning, vilket är superbra eftersom det är flera veckor sedan sist. Det har ju varit några intensiva veckor i skolan med nationella prov och dessutom två tävlingshelger i rad, så träningarna har fått stå tillbaka. 
 
I helgen väntar brännbollsyran för tjejerna så vi får väl mest stå stand by för skjutsning, vilket är helt ok kan jag tycka!