0

Vintern är en farlig årstid!

Inte nog med att man kan frysa ihjäl, man går dessutom runt och är livrädd för alla smittor som ploppar upp här och var! Den här vintern måste vara nåt slags rekord, tycker att det stängs en anläggning i veckan pga misstänkta smittor!
 
Vi har som tur var inte så många meetings inplanerade nu under inomhussäsongen. Tänken är att vi ska hoppa en dag i Skellefteå och en dag i Sundsvall och sedan blir det faktiskt dax för meeting i Högbo i mitten av april. Vi simmar lugnt den här vintern med andra ord! Och sånt är ju både bra för ekonomin, smittoriskerna och lugnet ;) .
 
Under våren och sommaren kommer det dessutom ungefär alltid att krocka mellan häst- och ponnytävlingarna, är det här i stan kan man ju ta en dag var, men i övrigt så kommer vi att satsa mest på ponnytävlingar fram till sommaren iaf. Det är planen åtminstonde, sen vet man aldrig vad som händer. Vi är jättesugna på Sundbyholm (favoritstället) och deras riksmästeskap för lägre klasser, som går av stapeln i slutet av juli. Ligger de i fas med att hoppa de höjderna så hoppas jag att vi kan åka dit med Trixie och hoppa, vore kul med åtminstonde en större tävling även för henne! 
 
Annars går jag mest och väntar på att vår inplanerade sadelprovning ska bli av. Den är inplanerad till 13/3 så jag hoppas verkligen inte att något oplanerat händer som gör att den inte blir av. Trixie visar tydligt att hon ogillar sadeln och så kan vi ju inte ha det! Viktigt att prinsessan har det bra! 
 
Polo på meeting i Sundbyholm 2016
 
 
 
 
 

Kommentera här: