0

En till tränare!

Igår gjorde vi något som hör till ovanligheterna hos oss. Ida tränade för en "ny" tränare, Kerstin Martinsson. Ny får vara inom "" eftersom vi tränat för Kerstin vid tidigare tillfällen men det var länge sedan.
 
Orsaken till detta är helt enkelt för att Ida behöver hoppa mer och då den här gruppen, som riktar sig till ryttare som just nu ligger på 100 - 110 kom upp så bestämde vi oss för att hoppa på, som ett komplement till annan träning. Självklart fortsätter vi att träna för Sussi och Micke i hoppning utöver detta.
 
Igår låg fokus väldigt enkelt och på grunder, vilket passar Ida perfekt. Hon fick mycket feedback på sits och händer, något som hon vet att hon behöver jobba på så att få ytterligare en som säger samma sak tyder på samsyn och en bra tränare! I övrigt så var nog Ida lite spänd till en början, men det släppte snabbt och hon avslutade träningen med riktigt bra rundor! Toppenkul! Nu ser vi fram emot nästa gång!
 
 
Vi for dessutom dit tidigare så Smoky också fick hoppa lite. Byggde fram halva övningen för kvällen, en linje med ca 21 meter mellan, som de fick hoppa några gånger. Han såg superfin ut även om det var ganska lågt så han tog inte ens i. Men även han behöver hoppa mer eftersom tillfällena är få vintertid. 
 
Har dessutom anmält Smoky och Trixie till varsinn klass i Vännäs om 3 veckor. Det blir bra att testa på helt ny miljö för Trixie och för Smoky att se var han ligger träningsmässigt innan vi ger oss iväg på större event!