0

Positivt överraskad!

Alla som följt mig här vet att jag är väldigt skeptisk till alla andra täckesmärken än Horseware och Weatherbeeta och framförallt har jag varit väldigt ogillande till HÖÖKs egna märken men jag måste säga att jag ändrat mig lite! 
 
Trixie är solklart irriterad av alla insekter även om vi sprayat henne med insektsspray så vi kände att hon behövde ett flugtäcke för att få bort det värsta. Så när HÖÖKS hade afterwork med 20% rabatt åkte vi dit och kikade och fann oss stå och känna och klämma på ett täcke från Trinity, som jag förstår det är ett av HÖÖKs egna märken. 
 
Det jag gillade var vadderingen över manken och elastiken i halsringningen så vi vågade oss på att köpa ett för det otroliga priset av 550:-, fortfarande lite skeptiska. 
 
Men skeptismen försvann när vi la på henne det. Det låg perfekt i bogen, trots att vi tog 155 (hon ligger mellan 145 och 155 i storlek) och efter en dags provning i hagen så låg det fortfarande bra! Så vi är faktiskt supernöjda så här länge och Trixie verkar också nöjd! Jag kanske t.o.m vågar mig på att köpa fler täcken ur deras serie, för hur det än är så är det dyrt med täcken och även om jag försöker köpa mycket begagnat så är det inte alltid man kan få tag i det man vill när man vill ha det! 
 
Länk till täcket hos HÖÖKS!

Kommentera här: