0

Jäklar vilken ponny han är!

I helgen hade vi provridning på Smoky och det innebär ju självklart en del oro och nervositet före. Kommer det vara en bra familj, kommer ryttaren att fixa att rida Smoky, som aldrig gått med annan ryttare än tjejerna på 5 år, kommer de tycka om honom och kommer han att sköta sig? 
 
Men jag hade verkligen inte behövt vara orolig, familjen var supergullig och ryttaren red precis som Nora innan uppehållet och de rent syntes hur bra de trivdes ihop och hur kul de hade det! Och familjen hade rätt inställning och rätt förutsättningar att ge honom ett bra liv. 
 
På lördagen red de hemma på ridbanan, travade lite bommar och hoppade ett par låga räcken och slutade med att skritta ut en sväng på på söndagen åkte vi till Stöcke och hoppade bana runt metern inkl kombination och titthinder och han skötte sig superbra.
Wow vilken ponny han är! Känns otroligt synd att sälja honom för han är verkligen helt fantastisk!
 
Så nu får vi se vad som händer, om de bestämmer sig för honom eller om vi ska visa honom för de andra som varit intresserade. 
 
I helgen har lag SM ägt rum i Strömsholm. Kändes lite tråkigt att inte vara där på plats, för det är en fantastisk plats och en otroligt atmosfär! Men självklart följde vi "våra" ryttare på Equipe och via livesändningarna och de var superduktiga och hamnade på en 6e plats! Mycket strongt gjort och verkligen hatten av!!
 

Kommentera här: