0

Helgen i Sundsvall

Debuten på gräs är gjord och som vanligt, med bravur. Det är så himla skönt att ha en häst som har nerv och motor men som inte är tittig och som håller sig i ramen då arbete krävs av henne! Möjligtvis att banken med bil ovanpå och fladdrande flaggor var lite, lite läskig och att hon gärna gled ut lite från den men det tycker jag är välförståeligt! 
 
I övrigt är hon också den enklaste att ha med sig! Hon sover, äter, vilar, dricker och sköter sig som hon ska, hon är snäll med alla människor och hästar och är alltid lika glad då man kommer. Världen bästa häst helt enkelt! 
 
Rundorna i helgen var också bättre än vad resultaten säger. Ett ner i bägge 110 och 2 ner i grunden (totalfel) i debuten i 1,20, varav det ena verkligen var ett pet. Och framförallt så hoppar Trixie alltid, oavsett vad som händer och hon gör det så sjukt bra! Ida har också jobbat med det hon behöver jobba med och lördagens runda var verkligen superfin! Jag kunde inte vara mer nöjd än så här! 
 
Vädret var blåsigt torsdagen och fredagen och inte speciellt varm men vi hade trevligt ändå. Vi träffade en hel del bekanta som vi inte träffat på länge, vilket alltid är superkul. Vi såg många fina hästar vilket alltid är givande! 
 
Så ja, vi är nöjda med helgen och nu tränar vi vidare inför kommande utmaningar! 
 
 
Väl hemma fick vi en extra dag hemma eftersom vi åkte hem redan lördagen eftersom de hoppade 2 klasser på fredagen. Två klasser på en dag hör inte till vanligheten hos oss, men vi valde att göra så och hästen var lika pigg efteråt som vanligt så det kändes skönt. 
 
Söndagen gick åt till trädgårdspyssel. Vi delade upp gräshagen så att de fick flytta ner en stund per dag vilket de uppskattar! Tankebn är att försöka få upp trixie lite i vikt, även om jag tycker att hon svarade direkt bra på det ökade kraftfodret. 
Vi gjorde även om bromsfällan vi gjorde i fjol, hoppas nu att den funkar bättre för det är redan tokmycket mrems! 
 

Kommentera här: