0

En ganska märklig dag!

Vaknade 7.30 av att det åskade så in i ..... och när åskan började ligga väldigt nära sprang vi ut i spöregnet och tog in hästar och hundar och sedan var det bara att vänta ut det. Och det var nog den värsta åskan jag varit med om och den var nära hela tiden och det smällde som sjutton! 

Men tillslut gick det över och vi somnade faktiskt om nån timma. När vi klev upp var det damage controll och vi upptäckte att spisen var sönder. Och när Mathias gick ut för att prova byta säkring insåg jag att vi hade en ny kulle på gräsmattan! Fattade först ingenting men insåg snabbt att det var vattenledningen som gått sönder och det fullkomligt pumpade ut vatten på gräsmattan! 
(null)

In och ringa Vakin som kom först 2 timmar senare och stängde av vattnet och ställde  hit en tank. Så nu hämtar vi vatten i hinkar och hoppas med allt vi kan att de kommer och lagar detta imorgon! 

Så trasig spis, som dessutom måste installeras av behörig,  vattenläcka son kommer leda till att hela gräsmattan grävs upp och sen verkar även vårt internet lagt ner.  En obra dag helt enkelt!  

MAX fick laga maten och vi kunde se lite av ponny SM ändå. 

Nu i kväll jobbade Ida vidare med markarbete. Klockan och ett par låga räcken. Kruxet kom er i höger varv men det går verkligen framåt hela tiden och det ser som vanligt riktigt bra ut ❤️!! Fantastiska häst!! 
(null)


Kommentera här: