1

Sommar, sommar och sol!

Vi fortsätter att njuta till fullo av sommarens sol och värme så därför blir blogginläggen väldigt få och sporadiska. Tänker att det kommer en höst och vinter snart och då blir det väl ordning här igen!
 
Sedan sist har vi hunnit med tre dagar i Stockholm, eller snarare norr om Stockholm i skärgården där pappas familj har sitt fantastiska landställe. Landet bjöd på upp till 35 grader varmt, massa bad och sol, god mat, trevligt sällskap och massa mys! helt fantastiska dagar helt enkelt som ger massa energi och glädje! 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Under tiden vi var borta fick Trixie två vilodagar och sedan red Ida ut henne då vi kom hem på torsdagen. På fredagen trimmade vi bommar och ett par superlåga räcken, allt med fokus på att få till bogar och sidor, som är lite av ett problem just nu. Vänster varv var 10 av 10 och i höger varv 7 av 10 så det tar sig! Klockan är verkligen en bra övning att jobba detta med! Har du inte med yttersidan så missar man helt enkelt bommarna eller kommer fel. 
Igår for vi till Stöcke för att hoppa lite och fick oplanerad men väldigt bra hjälp av Susanne som höll träning för ida och trixie, vilket vi är väldigt tacksamma för!! De hoppade banan som fanns uppe och som innehöll allt som de faktiskt behöver träna på. Trixie var lite väl vaken och lite ofokuserad men hoppade bra och landade i rätt galopp även i höger varv, något som de haft lite problem med. 
Idag fortsätter den just nu intensiva trimningen med en dressyrträningm där jag bett ida se till att de jobbar med bogarna och verkligen rider igenom henne för nu blir det två vilodagar till eftersom jag och ida ska ut på äventyr. Sedan kommer vi att möta upp Mathias och Trixie på Sundbyholm på onsdag, så nästa pass blir där och sedan väntar Riksmästerskapet där de rider 110 torsdag - söndag. En bra och rolig erfarenhet om inte annat!
(null)