0

Jag ❤️ ridhus

Det är fortfarande svinkallt ute, vattnet fryser i köket, jag funderar skarpt på taxi mellan parkeringen och jobbet och tappar känseln i fingrarna hela tiden. Nu är jag less på vinter!!

Men jag tröstar mig med att det är 1 mars imorgon och att Ida åtminstone slipper rida utomhus idag, utan kvällen spenderas med dressyrträning för Trixie på Peka och efter det får Smoky ridas även han där. 

I helgen som är är det Trixies tävlingsdebut hos oss! Eller tävling, vi ska träna tävling och hoppa 90 cm för att se hur hon beter sig helt enkelt. Kan bli spännande! 

Förra helgen var det träning för både Smoky och Trixie och bägge var superfina och Trixie var en stjärna! En lite tokig träning var det men inte värre än att vi fick många goda skratt! Bland annat lyckades Ida med konststycket att hoppa ett räcke på 1,35 för att sedan råka hoppa ett annat hinder bakvägen... Tur Trixie är en snäll och duktig häst! 
Utöver det var det solklart den bästa träningen de gjort tillsammans, fortsätter det så här kan de snart uträtta stordåd! 
(null)