0

Pyspunka och sjukdom

Sista veckan innan julledighet och den är såååååå seeeeeeeeeeeeg! Jag behöver ledigt, tjejernaa behöver ledigt och Mathias också, men han jobbar tyvärr som vanligt runt jul. Nån extra dag får han, typ julafton, men det blir ju ändå inte samma sak. Själv är jag ledig 21/12 - 7/1. SKÖNT! 
 
På jobbet börjar det också äntligen lugna ner sig efter en helt galen december, där vi både har organisationsförändringar och galet med leveranser.
Så ja det har tagit på, speciellt som jag kombinerat det med kurs 3 dagar och inventering 3 dagar. 
 
Men nu är det som sagt lugnare igen och då drabbas man lätt av akut pyspunka och vill bara att den här veckan ska vara slut nångång! 
 
Samtidigt så har Ida blivit sjuk igen. Inte alls kul och hur det än är, så ställer det till det för oss. Vi skulle verkligen behöva en skrittmaskin som hästarna kan gå i om hon är sjuk! Jag ska gå ner och kolla om ridbanan är longerbar då jag kommer hem, nu när det faktiskt kommit en del snö. Innan var det hård och bucklig, men nu kanske den funkar, förutom där det var vattenpölar. 
 
I lördags var jag och Ida till Peka (gång 4 förra veckan) och hon galoppjobbade Frans och jag longerade trixie. Bägge skötte sig superbra och såg jättefina ut helt enkelt! Härligt! Nu hoppas jag bara att morgondagens återbesök för Trixie (med gastroskopi och tandkoll och ev vaccination) ska ge ok att köra på lite mer igen. För visst vill man veta att magsåren verkligen har läkt innan man kör på ordentligt!
 
Ska bli väldigt spännande att se om det är något att åtgärda i tänderna, de kollade tänderna då hon besiktades då vi köpte henne, så det är ett år sedan, vilket känna ganska lagom. 
 

Kommentera här: