0

Tisdagsträning

Igår var vi på höstens första Kerstinträning, vilket var mycket efterlängtat! Det var lydnad och markarbete på schemat vilket passade oss bra eftersom Trixie tävlat i helgen.

Först var det en övning med upphöjda travbommar på volt och rakt spår och sedan en linje med 6,5 mellan och sist en studslinje. 

Det Ida fick jobba med var att ha mer tryck i galoppen, dvs inte rida fortare utan bara med mer energi, vilket är något vi vet behövs. Och de skötte sig finfint som vanligt! 

Ida gillar verkligen att träna för Kerstin och det är toppen att det blir samma röda tråd för de tränare vi har och att de kompletterar varandra på ett så bra sätt!! 

Frans jobbar också på bra och sköter sig verkligen kanon. Ida rider honom varje dag och jobbar med både trav och galopp och berättade att han gör klockrena galoppombyten.  Kommer bli så spännande att börja hoppa honom om några veckor!!
(null)

Igår kom även nya sadelgjorden. Supersnygg och färgen kommer bli helt rätt efter ett par smörjningar. Kanske kunde den ha varit 5 cm kortare men vi får testa och se om det funkar. 130 fanns inte då jag beställde så jag tog 135, ska bara kolla att den funkar även på Frans, men Ida är hemma och sjuk idag så vi får se om det blir någon ridning alls. 
(null)


En annan kul grej var att Noras ena katt, som varit borta nästan 3 veckor, kom hem igen igår! Så nu är familjen komplett igen ❤️!! 

Nej, dax att skärpa sig och gå till jobbet! 

Kommentera här: