0

Superbra träning och trasig telefon

Igår var det dax för Kerstinträning igen och det gick riktigt bra och Ida hade en superbra känsla efteråt, vilket är toppen! Det var mycket lydnad och rytm i övningen, något som "mitt" ekipage behöver jobba på. 
De skötte sig strålande hela träningen och fick avsluta med att hoppa lite högre, vilket gick enkelt och bra. Strålande helt enkelt!
 
Tyvärr kunde jag däremot inte filma eller fota något då min telefon åkte i golvet tidigare och kameran la av... Skräp också! 
 
På söndag är det dax för träning för bägge hästarna, då för Sussi. Det står föräldrafri träning på schemat, vilket kan bli intressant ;) . 
 
Under dagen hemma hade Nora återigen ridit Smoky, alltså en tredje gång på 9 dagar. Imponerande! Skönt för Ida att få lite avlastning ibland och för Nora att komma ut lite! Idag lät det däremot som att Ida skulle rida ut bägge eftersom det ska snöa och underlaget blir sådär. Det är mycket is ute vilket blir lite vanskligt då det snöar över och man inte ser isfläckarna. Nu vill vi faktiskt ha lite mer vår och snösmältning tack! 
 
 
 

Kommentera här: