0

Påsk 2018

Tänk så himla härligt det är med långhelg!!! Att solen dessutom lyst på oss har gjort den extra härlig och vi har premiärdruckit kaffe ute för året, vilket gör att livsandarna återvänder! 
 
Hästmässigt har det varit en bra helg! Bästa grannen var och skottade ridbanan på fredagen vilket äntligen möjliggjorde lite mer ordentlig ridning på den än innan (en halvmeter snö och knöligt spår) så i helgen har det jobbats bommar både i galopp och trav för både Smoky och Trixie, vilket varit superbra! 
 
En som också fått röra på sig i helgen är Polo! Ida kunde inte hålla sig längre utan har skrittat honom två dagar i helgen, dag 1 med sadel och dag 2 barbacka. Gissa om hon blev hårig....? Härligt tyckte de bägge två! 
 
Nora har också chockerat sig själv genom att rida fgör andra gången på en vecka, och nu mer ordentligt i alla gångarter och travat bommar. Hon tyckte det var så kul att hon nästan ville bli "medryttare" till ida och rida Smoky varje vecka. Vi får väl se om det blir så, men roligt iaf att hon tycker att det är kul och att hon gör något! 
 
Helgen avslutades med dressyrträning på Peka för Lena igår och Trixie och Ida var superduktiga! Gillar verkligen Lenas träningar, hon är duktig, lugn och pedagogisk och lägger nivån perfekt! Toppenbra! 
 
Polo 180330
 
 
Påsklunch 2018
 
 
Nora & Smoky 180401

Kommentera här: