1

Nora har hoppat!

Fast hindret var ca 1 meter lägre än det hon och Smoky hoppade innan hon la av, så har hon faktiskt ändå hoppat ett språng på ett räcke. Och en låg studs! Hejja Nora! Och kul tyckte hon att det var dessutom! 
Det blev självklart massa frågor från dem som var där (och säkert även från er som läser) om hon har börjat igen, men nej det har hon inte. Hon har ridit lite nu under lovet och funderar på att rida en dag i veckan och det är ju toppenkul tycker jag! 
 
Glömde däremot självklart att filma dem då hon red fram Smoky inför Idas träning igår och av tog nåt språng. Men det kanske kommer fler tillfällen. 
 
Ida red sedan Smoky, vilket gick bara finfint. Spännande att se är hur han anpassar sig till olika ryttare, det blir två olika hästar! Noras ridstil passar honom nog snäppet bättre än Idas även om han funkar bra för dem bägge. Å andra sidan så har Nora ridit hon 4 år och Ida bara 1 så det kanske gör sitt också! 
 
Trixie var en stjärna som alltid på träningen igår och Ida hade inga större bekymmer att få henne att göra det hon ville. Kanske skulle få henne lite mer runt högerskänkeln, men det var väl allt. 
en nyttig övning som innehöll studs, svängar och lång galoppsträcka, en "allt-i-ett" övning helt enkelt! 

Kommentarer:

1 Islycka:

skriven

vad lätt det ser ut när hästen hoppar, så härligt!

Svar: Tack :) Hon är en fantastisk häst!
Team Rönnbäck

Kommentera här: