0

Julen är över och vi har jullov

Julafton och julhelgen är över och det känns ganska bra måste jag säga. Det fanns många hästiga saker i idas julklappar och jag tror hon var ganska nöjd även om hennes klappar var mer av det praktiska slaget än Noras som hade lite mer flärd över sig. Hon fick bl.a ett Dyon-träns till trixie som tävlingsträns, nya benlindor från ES med paddar till och en ridkjol från UHIP som redan använts flitigt. Och den var så fin och skön att jag beställde en åt mig själv på mellandagsrea som jag precis hämtat ut. Sitter som en smäck och superskön, ser fram emot att slippa ha mina trasiga täckbyxor då vi åker på träningar framöver. Nu önskar jag mig bara en vinterjacka från UHIP, så är jag riktigt nöjd ;) . Har deras mellanjacka och den fullkomligt älskar jag!
(null)
Himla skönt med ridkjol då det är svinkallt och både snöar och blåser, inget som stoppar Ida från att rida
 
Nu på jullovet passar vi självklart på att åka till ridhuset så mycket som möjligt. Vi har där dagen före julafton, på annandagen och även idag och jag blir alltid glad över att åka dit så nu har vi löst kort fram till sommaren för att fortsätta rida och träna där!
 
På annandagen hoppade vi lite. Låg kombination och sväng till räcke, vilket gick superbra. Vi testade att rida henne på Pelham vilket inte alls uppskattades, så vi är tillbaka på det vanliga med D-ringar. Så länge Ida hinner ner i sadeln så är det inga problem att samla ihop Trixie mellan hindren så det är bara att öva på! Längtar till sommaren då man kan hoppa lågt flera gånger i veckan!
 
I övrigt så är det Stöcke-Clinic med Micke-träning fredag-lördag den här veckan!