0

Hej mitt vinterland...

Imorse då vi vaknade var världens vit igen och det hade kommit mer snö (jaja, jag är bra på överdrifter) än å hela vintern. Blötsnö.. Var blöt innan jag ens kommit från bron!
 
Igår blev Ida offer för förkylningen och däckade så ponnyskruttarna fick vila, vilket inte inte var planerat. Men å andra sidan var det spöregn och rusk så det var ju inte direkt det bästa ridvädret. 
Smockis börjar bli så där dryg och lite bråkig, så han skulle verkligen behöva ridas, men eftersom jag ska bort ikväll så får det vänta tills imorgon. 

Killen med gulligast underläpp <3 
 
Ska hyra en led-ljusmaskin för att testa på Isack en vecka och se om det kan vara bra för hans muskler. Funkar den bra kan det bli en vettig investering så småningom, alltför att ponnyskruttarna ska hålla sig friska och må bra! Dessutom ska den vara bra att använda vid bihåleinflammation och sånt har vi ju en del av hos oss just nu.... 
 
Annars måste jag ta itu med mindre roliga saker och sånt tar alltid energi. Men med tanke på hur mycket energi det redan tagit så är det väl dax att få det ur världen kan jag tänka.