0

Staket i raka rader!

Helgen har inneburit staket åt alla håll och kanter. Tyvärr inte vårt eget ridbanestaket, utan fixande av Stöckes fina ridbana. Och snyggt och rakt blev det och jag har ont i armarna idag. Undra hur Mathias känner som kört jordborr i två dagar :) Men som sagt, otroligt snyggt blev det! Och roligt har vi haft under tiden!
 
 
Vi skulle också behöva staket på våran ridbana då den är klart. När det däremot blir vet jag inte, väntar på grävmaskinen fortfarande....
Men tänk så snyggt det skulle vara med vitt plaststaket som ramade in den! Problemet är bara att ett sådant staket kostar ca 20000:- och det känns lite häftigt. Skulle vara drömmer om man kunde hitta ett begagnat, men jag kan tänka mig att det blir svårt. 
Ett trästaket känns så där eftersom vi även använder ridbanan som hage och risken finns ju då att staktetet blir knaprat på... 
 
Förutom staket hann vi också med en hoppträning igår för de två skimmlarna. Tanken var att Isack skulle få hoppa, men av olika anledningar planerade vi om i sista stund, så Nora tog Smoky istället. 
Nora testade sina nya pyttesporrar och Ida red Polo på pelham igår. Smoky var ju lite loj i torsdag och Polo helt tvärt om, dvs helgalen. Kändes skönt att låta Ida få en träning då han lyssnade lite innan vi åker till Gagnef och för Nora att känna att Smoky var lite mer framåt. 
 
Bägge hoppade jättebra och Nora avslutade med en trekombination som låg på ca 130 cm utan bekymmer vilket känns bra inför ev debut i MSVB+5 på lördag. .
Däremot kommer Ida inte tävla på pelham eftersom Polo blir lite väl lydig ibland. Och vi vet att han alltid är heltossig på framhoppningen och sedan lydig på banan, och då räcker hans vanliga bett eller hacket utmärkt.