2

Sista juli...

Jag deppar nästan ihop lite just nu eftersom det är första augusti imorgon. Och även om augusti är en sommarmånad, så är det ändå en inledning på hösten. Och jag gillar faktiskt hösten men efter hösten kommer vintern, och den gillar jag inte!!!! Blä! 

Imorgon åker vi till Lycksele med bläs-killarna. Tror att de ska hoppa LC o LB i helgen, en lagom tävling! De andra två får stanna hemma med Elin som hästvakt, kommer att gå finfint! Tjejerna rider både Smoky och Brownie imorgon och på söndag då vi kommer hem, så att det bara blir en vilodag. 

Och förresten, vet ni vad jag gjort idag? Jo jag har varit inne på jobbet en halv dag... Gick ju ok men gräsligt mycket att göra fast jag tycker att jag jobbar lite varje dag hemifrån..

Brownie sköter sig fortfarande lysande. Han äter, dricker (Torkel har tydligen visat honom vattenkoppen så han har lärt sig den också) och är pigg och glad och positiv! Efter helgen ska han börja ridas mer ordentligt efter att ha fått en lugn vecka med bara uteritter, ska bli spännande att se!