0

Valborg

Idag är det Valborgsmässoafton, vilket i praktiken betyder att jag jobar halvdag och att det är svinkallt ute. Så är det varje år och i år är det ingen skillnad. Jo, vi brukar premiärgrilla på Valborg men i år har vi nog redan grillat minst 10 gånger redan.
Svinkallt är det iaf och i förmiddags toksnöade det. Jag har ångest för att ponnysarna har för lite täcken på sig, men jag tror och hoppas att de överlever. 
 
Imorgon är det en stor dag, för imorgon ska Ida och Torkel premiär entra tävlingsbanan tillsammans, Nu blir det ju visserligen en mjukstart, för det blir Blåbärshoppning i Vännäs, 80 och 90 cm. Men perfekt för att känna hur han funkar på tävlingsplats inför nästa helg, då det är riktig tävling i Vännäs!!
 
En lång dag kommer det iaf bli imorgon. Många, många anmälda i varje klass och dessutom har Ida fått funktionärsuppdrag i klass 1 och 2, dvs 20 cm och 30 cm, hur gulligt som helst! Men det gör ju att det blir en lång, men förhoppningsvis trevlig, dag! Funderar nu i efterhand på om det var dumt att inte boka uppstallning, känns lite taskigt mot lilla Torkel att behöva stå ensam i lastbilen hela dagen. Men å andra sidan är jag livrädd för att ha uppstallning någonstans och riskera att dra hem någon fler infektion till stallet!
 
 
 

Kommentera här: