0

Frustrerad

Träningen igår var lite blandad. Daphne var lite lojjare än vanligt, men det var å andra sida ruggigt varmt och hon gjorde absolut det hon skulle. Inga problem alls även då banan låg på LA-nivå och högre. Muren och banken med hinder var med vilket inte heller skapade några som helst problem.

Men Bea gav lite gråa hår. Hon gick toppenbra på träningen i söndags, hoppade med flyt och utan problem. Men ogår fick de säkert 4 stopp på träningen varav ett var på ett 50 cm räcke... Å andra sidan hoppade hon också muren och banken med hinder utan problem. När hon väl är igång så hoppar hon bra och det spelar ingen roll om det är lågt eller högt.
Frågan är om hon tappat självförtroendet lite i samband med infektionen. Att vi kanske skulle ha backat lite efter att hon startat om igen.
För fräsch är hon. Vi har kollat genom hela henne och hon är ua på blodprov, böjprov och fin i alla muskler och bogarna.
Nej, jag tror att hon får backa ner lite på höjden. Hoppas att det´+ dressyrträningen ska lösa svårigheterna och att hon på nolltid är tillbaka igen!

Idag är det dressyträning, vilket vi ser fram emot!
//Emelie