0

En bra dag!

Nora red Maggie på gården idag och oj vilken skillnad! Inte bara på Maggie utan på Noras inställning. Istället för att bli rädd och osäker om Maggie gjorde nåt så sa hon till på skarpen och då slutade Maggie direkt. De jobbade snyggt och samlat i en bra form i både skritt, trav och galopp. Iaf i höger galopp, Maggie är lite stelare i vänster varv och eftersom underlaget inte var perfekt så ville jag inte att hon skulle bråka så mycket.
Sen for vi ut och skrittade av, eller underlaget var så bra på vägen så att Nora travade o galopperade lite också. En härlig ritt!


Ikväll var det dax för Hippo-träning. Hade tänkt vara där i tid och se gruppen före men som vanligt så var vi tidsoptimister och kom dit lagom till tjejerna skulle börja träna.
Daphne fick en vanlig träning och var ganska på och gasad och tryckte iväg högt, långt och mycket! Överpigg ponny, men oj så bra hon är! Ida hade lite svårt att hänga med i all Daphnes vilja men för det mesta blev det bra språng.
Lilla fina Bea var med inne på Hippo och oj vad hon tyckte det var kul. Men hon kommer inte att tränas varje vecka, utan vi håller henne på marken och rider markarbete med henne och hoppar nåt språng här och där så får vi se hur detta går!
Något som står ganska klart efter det här halvåret är i alla fall att Bea hatar att vara konvalecent och promenaddhäst och att hon fullkomligt älskar att hoppa!
Vi håller tummarna för att det går lika bra som idag, för idag var hon en fröjd att se!