0

Ond fot och skräp-dag

Igår var ingen bra dag. Vaknade på morgon och det första jag på på var att det var onsdag, inte tisdag. Mao, jag hade missat att anmäla till Vännäs. Kostade mig bara 400:- extra, suck. Men, som Mathias sa, gjort är gjort.

Efter jobbet skulle jag hjälpa tjejerna iväg då de skulle rida. Stog brevid Daphne och skulle ge Ida hennes vantar samtidigt som jag tittade på Nora. Vov sa hundarna och pang sa det i min fot.... Daphne hade slängt sig mot mig, och sparkat på min fot. AJ! Trodde att jag skulle svimma, så ont gjorde det, så jag trillade ihop i en liten hög på gården. Fruktansvärt ont gjorde det! Kom helt enkelt inte upp så jag bad Nora hämta stallpallen. Och vad gör hon då? Jo, hon blev väl lite rädd, så hon lämnar Bea på gården och springer in i stallet... Tur att Bea stog kvar och still brevid mej och undrade var jag gjorde på marken..
Foten är blå och svullen och aj så ond fortfarande, så jag har kört barfota-mode idag på jobbet. Inte så snyggt kanske.

Hundarna toppade kvällen med all slåss också, suck. Ciri kan inte vara med andra tikar, det funkar bara inte. Nu tog det inte alltför illa, bara ett snyggt hål i örat. Jättekul :(

Tur att Mona o Sussi kom förbi på skvallrade lite på kvällen, finns inte som läker skador så fort som lite gott sällskap!!

Idag har Ida A o Ida ridit ut. Hade gått bara bra.

//Emelie