0

Så många beslut jämt

Om man googlar på Ambivalent så skulle jag tro att det kommer upp en stor bild på mig.... För jag är solklart den mest ambivalenta människan i världen, jag kan inte ens välja mellan expressen och aftonbladet utan att fundera och Mathias avskyr att handla med mig för att jag dessutom alltid måste jämföra in i absurdum innan jag handlar. 
 
Just nu känns det som att massor hänger i luften och vi kan verkligen inte komma vidare och ta beslut och då stoppar jag huvudet så långt ner i sanden jag bara kan. Sedan diskuterar vi massor men vi kommer ingenstans vilket inte heller är så roligt. 
 
Det som hänger i luften är ponnyerna och lastbilen och hur jag än vänder och vrider kan jag inte ta beslut. 
 
Lastbilen handlar om att vi just nu åker på betydligt mindre tävlingar långt bort och över helger och dessutom så kommer vi att åka på överlast om vi kör två hästar i den (det finns ingen B-kortslastbil som du lagligt kan packa 2 stora hästar, packning och människor i, vilket för mig är obegripligt!) .
Den är ju inte heller gratis att äga, hur bekvämt det än är att ha den! 
 
Men samtidigt är den så himla praktisk att köra och hästarna åker toppen bra och det är bara så himla mysigt då vi vi bor i den på tävling! Igår packade vi inför Piteå och jag riktigt kände i hela kroppen hur mysigt det faktiskt är. Men är det värt pengarna?
 
Så nej, jag kan inte komma till beslut där. 
 
Sen är det våra älskade ponnyskruttar. Hur i hela friden ska vi göra med dem? Polo har ju vilat 6 månader och Ida gör små ansatser till att sätta igång honom men kommer inte riktigt någonstans eftersom motivationen saknas, hon är helt enkelt klar med ponny. Jag skulle dessutom vilja ta en check på honom att han verkligen är helt fräsch nu. Han har sitt bakknä som strulat, gå det att få till det eller inte? Eller ska han helt enkelt bara få gå i välförtjänt pension? Eller ska vi låna ut honom till någon som vill sätta igång? Eller sälja till någon som bara vill rida lägre klasser?
För kruxet är ju att han älskar att hoppa och tävla! Men samtidigt är han ganska nöjd att skrutta i hagen också, och snart är det dax för honom att gå ner till sommarhagen. Hade bara önskat att han kunde stå ute dygnet runt, men ojämt antal hästar, varav en jag inte vill ha ute nattetid, ställer till det lite! 
 
Och sedan är det Smoky... Ska vi sälja, ska vi byta in, ska vi ha kvar? Han ser verkligen riktigt bra ut just nu, även om han måste träna lite mer innan han är 100% redo för de högsta klasserna igen. 
Och om vi säljer, ska vi ha en till storhäst? Och i sådant fall till vem? För det är superkul att Nora rider igen och det är verkligen bortkastad talang då hon inte rider! Men hon tycker att det är ok att vi säljer Smoky, men jag vill inte göra det om det betyder att hon slutar rida igen.
Eller ska jag köpa en till storhäst till Ida, som Nora kan rida ibland? Eller ska jag och Nora dela en storhäst? Eller ska vi köpa ett projekt att rida ett år och sedan sälja? Eller hur i hela friden ska vi tänka så att det blir helt rätt för alla? Jag har ingen aning!!
 
JAG BLIR GALEN AV ALLA BESLUT!!!
 
 
 

Kommentera här: