1

Coolertäcke/svettäcke

Vi har haft superbra svettäcken till ponnyerna, från Weatherbeeta. Det är nättäcken men med fleece över ryggen och de har både suttit bra och varit väldigt användbara! 


Snygga tjejer och ponnyer efter en Pay and Jump med Brunis och Isack och med de suveräna täckena!
 
Men jag hittar inget liknande till Trixie och skulle verkligen behöva ha något att slänga över henne på sommaren efter träning/tävling/tvätt. Jag vill inte ha ett helt nättäcke och inte ett helt fleecetäcke. Har kikat lite på coolertäcken (typ detta AMIGO JERSEY COOLER) men är lite osäker på om de blir väldigt varma?
 
I övrigt behöver Trixie även ett flugtäcke. Vi har haft Bucas till Smoky, men jag är inte riktigt förtjust i bogspännet på Bucas, tycker att det ser ut att skava. Polo har haft ett liknande zebratäcke, men från annan leverantör och som suttit bättre. Men prinsessan Trixie kan ju inte gå runt och se ut som en zebra, det kan väl omöjligt passa en prinsessa?!!
 
Trixie har tagit det lugnt nu ett par dagar efter tävlingen precis som vi alltid gör. Skritt och lätt jogg på månadagen, vila tisdagen och idag tror jag att Ida hade ridit ut. Hon rider även Smoky den här veckan då Nora är i Prag med skolan! Kul att de får göra sådana saker! 
 
Fick frågan om Smoky var såld, men det är han inte. Har fått ett par bytesförslag på honom men bestämt oss för att vi inte kommer att byta honom rakt av, utan mest troligt ska han säljas och sedan ska vi köpa en storhäst till och lämna ponnylivet helt. Inte utan vemod såklart men ett naturligt steg. 
 

Kommentarer:

1 emma:

skriven

åh snygga täcken

Kommentera här: