0

Vad gör ponnyskruttarna?

Det är mycket Trixie på bloggen och jag kan dessutom tänka mig att det faktum att vi varken kommer att åka till Sundsvall eller Högbo kommer att sätta fart på massa rykten och spekulationer så jag tänker förekomma dem. 
 
Ponnyerna är kvar ja och de mår bra ja :) 
 
Polo skruttar på i hagen tills snön försvunnit och sedan ska han sättas igång. Problemet är bara att snön är väldigt mycket kvar och just nu känns det som att vi kommer att ha snö kvar till midsommar. Minst... Men vi hoppas verkligen att det går snabbare än så ! 
 
Smoky rids för fullt, men vi var lite tidsoptimistiska med formen. Vi har inte hunnit hoppa honom nog mycket för att känna att han är i form för nationell tävling än. Dessutom sträckte han sig mest troligt för några veckor sedan, vilket vi märkte av i hoppningen. Men förhoppningsvis blir det inte mer av det än så och han är betydligt mindre öm nu när vi masserar och stretchar honom. 
 
Men vi har ingen brådska, så vi tar det lugnt. Så snart den där himla snön försvunnit kan man hoppa betydligt mer och komma i fas. Sen får vi se vad som händer. Tror att Ida står i lite valet och kvalet om att behålla och satsa på SM eller sälja. För det är lite knepigt att hinna med både ponny och storhäst och dessutom andra aktiviteter. För allt tenderar att krocka. Hela tiden. Och då blir det varken hackat eller malet. 
 
Så nej, det är inget fel på dem, det är fel på tiden. Det finns för få timmar på dygnet och alldeles för mycket snö. 
Knaskillarna i hagen i fjol. Mindre snö då. 
 

Kommentera här: