0

Tillsalubloggen påfylld!

Nu har stora rensningen i stallet börjat, vi har helt enkelt massor av täcken och andra saker, som nu bara ligger. Självklart behåller vi ett basutbud till Polo så att det inte går någon nöd på honom, men resten ska bort! Har redan sålt en hel del men det finns fortfarande massor kvar! Skulle behöva stå och sälja på loppis för att bli av med smågrejer. 
Så om det är någon som söker något, hör av er! En del ligger här: LÄNK men det finns även mer saker hemma.
 
Nästa vecka kommer Polo att triangelmärkas. Jag tror att det solklart blir det bästa vi kan göra för honom och säkerställer att han aldrig mer ska tävla. För tänk OM han inte blir kvar hos oss (skulle hellre se att han fick vara sällskapsponny någonstans med stora kuperade hagar och att han får en uppgift) så vill jag verkligen se till att ingen utnyttjar hans goda hjärta och låter honom tävla igen. För han älskar ju att hoppa och tävla, men hans knä klarar inte av dem.
 
Igår efter att vi jobbat klart var Andrea ute en snabb sväng och kikade på Trixies sadel. Vi tycker att Trixie surar lite då sadeln kommer fram och ville säkerställa att den inte låg fel. Men den låg jättebra och Andrea tror att det är ett beteende som vi får träna bort. Enkelt och bra :) . Trixie fick också massa beröm för hur hon utvecklats dessa tre månader kroppsligt och ridmässigt och att hon var blank och fin i pälsen. 

Skickade även med Smokys sadel till Andrea för försäljning. Efter att ha hållit på med hundra turer ang vår Pessoa sadel som skulle säljas så orkar jag helt enkelt inte mer. Pessoa-sadeln har lyckats vara utlånad för provning ett flertal gånger, vara såld till en som förhalade affären nästan en månad för att sedan inte köpa den och sedan komma bort 3 veckor på posten. Nu är den tillbaka och jag tror att den får stanna, så kan vi ha en extra sadel till Trixie den dagen vi har två storhästar och man kanske vill rida ut tillsammans. För den kommer att ligga ok på henne om vi byter koppjärn och har padd.  
 
I måndags hade Ida Micke-träning och Trixie skötte sig finfint som alltid! Lite mindre energi än vanligt däremot vilket kan bero på värmen och att ida pga försening fick rida fram lite väl länge, men jag passade ändå på att se över foderstaten idag eftersom vi inte får upp henne i hull och hon ligger lite väl lågt på energin så nu får vi ta och öka kraftfodret och gå ifrån ponnynivåer ;) . Vi har ett ganska fattigt hösilage, så det kanske inte är så konstigt. 
 
Men trots det skötte Trixie sig bra och det var en bra träning som alltid! och ikväll väntar dressyrträning och imorgon kväll åker vi till Sundsvall för att premiärhoppa på gräs i helgen! Kommer säkert gå toppen! 
 
 

Kommentera här: