0

Sjukstuga och en väldigt lugn vecka

Ida skulle börja sommarjobba i måndags och tror ni inte att hon blev sjuk och varit sängliggande hela veckan!?! Stackars henne, hoppas verkligen att hon hinner krya på sig nu under helgen så att hon kan vara där nästa vecka. 
 
Nora har också inlett sitt sommarjobb genom inskolning och utbildning den här veckan. Hon ska jobba inom äldrevården i Hörnefors, ett jobb jag tror att vi alla skulle behöva prova på, inte minst de mer lite bättre ställt och även våra politiker.. jag tror att Nora kommer att göra ett superbra jobb där under sommaren, även om det innebär att hon jobbar i stort sett hela tiden då vi är lediga och vi inte kommer kunna göra något tillsammans. 
 
Tur i oturen har vi ju väldigt lugnt i stallet och tisdagens träning blev inställd. Vi kunde inte heller hoppa för Sussi eller vara med på arbetskvällen igår pga sjukdom, så veckan har verkligen varit lugn. Trixie har faktiskt fått några dagars vila, vilket jag inte tror att hon dör av, även om det blir lite väl laddat då vi börjar rida henne igen. Hoppas att Ida kan rida imorgon och hela helgen, för på måndag är det Micke-träning och nästa helg är det meeting i Sundsvall och premiär att hoppa Trixie på gräs! 
 
Jag tror inte att gräs skapar några problem för fina fröken men allt nytt är ju spännande! Tanken var ev att debutera 1,20 där, men nu efter veckans lugn får vi se. Och vi får även se vad Micke säger på måndag. 
 
Rapporterna jag fått från Smokys nya ägare är att resan gått bra och att han trivs i sin box och i sin hage. De har superfina stora hagar så jag tror att det kommer att bli kanon!
 
I övrigt kommer vi att börja rensa ut bland ponnygrejerna i helgen, massa täcken (stl 135-140), ländtäcken, benskydd, micklemträns och en del annat smått och gott kommer att komma ut. Så håll utkik på tillsalu-bloggen! 
 
 

Kommentera här: