0

Hejdå Smoky!

Och så kom den dagen vi har fasat för länge, men som vi visste skulle komma. Den dagen då Smoky, efter drygt 5 år hos oss flyttar till sina nya ägare. 
 
Smoky har gett oss så otroligt mycket och varit en del av vår familj så länge. Nora fick honom då hon fyllde 13 och nu har hon hunnit fylla 18. Det är en lång tid. Vi är oerhört tacksamma för dessa fantastiska år tillsammans med honom, han har verkligen varit one of a kind och vi har fått uppleva så mycket tillsammans med honom! 
 
Men nu är det dax att skiljas åt, han ska få göra det han är bäst på och nu tillsammans med en ny liten ryttare som han verkligen ser ut att trivas med. Så klockan 10 idag kliver han på Grens Hästtransporter, som ska ta honom genom hela Sverige ner till Malmö och till sin nya ägare Ebba. Ebbas familj som var den första som jag gillade som hörde av sig om honom, jag gillade dem så pass mycket att ingen fick komma och provrida innan de kommit och de flög upp och provred två dagar. Ebbas familj som faktiskt redan har Smokys sadel eftersom jag igår insåg att det var de som köpte hans sadel (som Ida vuxit ur) i höstas! Världen är verkligen liten ibland! 
 
Jag och hela vår familj önskar verkligen Ebba och Smoky all lycka till tillsammans och hoppas att de kommer att älska och värdesätta honom lika mycket som vi gjort och att de ska trivas tillsammans. Vi kommer självklart att följa deras resa på distans och hoppas kunna åka ner och hälsa på dem framöver. 
 
Så tack Smoky, tack för alla dessa år, för alla fantastiska upplevelser, för att vi fått äran att vara din familj. Tack för all glädje och erfarenhet du gett oss! TACK! 
 
Första dagen hos oss:
 
Första ridpasset:
 
Första tävlingen:
 
Första vinsten:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sista dagen hos oss: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: