1

Ponnytävlingstiden slut.

Idag tog tiden med ponnytävlingar officiellt slut, eftersom Polo nu är triangelmärkt och vi inte längre har någon tävlingsponny. Vi har istället en sällskapsponny och det är inte fy skam det heller, eftersom han är den allra bästa sällskapsponnyn! Just nu lite tjock, smutsig och väldigt pigg men samtidigt inte ren i rörelserna så beslutet var helt rätt. Men vi är grymt tacksamma över de åren han har varit Idas tävlingskompis och allt han gett oss! Han har varit en grym tävlingsponny, alltid med spetsade öron och glad uppsyn! 
 


 
 
 
 
 
 
Det enda jag skulle önska honom nu var större hagar och lite mer gott gräs och kanske lite kompisar att busa med, men jag vet också att det inte går någon nöd på honom hos oss heller så tils vidare får han vara kvar och hålla tillgodo med en mindre gräshage och kompis på andra sidan tråden. 

Kommentarer:

1 Åse:

skriven

Ponnytiden är ju fantastisk, men livet med storhäst och lite större barn är rätt trevligt det också. Sen vips så står du där utan tjejerna, och då får du göra som jag och skaffa dig en egen!

Svar: Haha ja så kanske det blir 😉!
Team Rönnbäck

Kommentera här: