0

Men åååååh :(

Känslan när man vet att man skickade in om tid för sadelprovning för 3 månader sedan och inser att de aldrig fått mitt meddelande. Jag borde självklart dubbelkollat och reagerat då jag inte fick någon bekräftelse på min anmälan. 
 
Och de har just nu tre månader kö och vår sadel ligger inte alls bra på på Trixie! Blääääääääää! Och annan utprovare är inte aktuell, har endast förtroende för Andrea Waller. 
 
Jaja, bara att bita i det sura och vänta tre månader till eller hoppas på återbudstid. Och tills dess se om vi kan modellera lite men nån padd, för hon känns inte riktigt bekväm då vi lägger på sadeln. #avskyrsadlar 
 
Igår var jag och Ida på Peka som vanligt på tisdagar ;) . Ida började med att rida Smoky eftersom det var en som longerade och då kändes det knasigt att hoppa samtidigt. Bättre att vänta och samexistera på ett bra vis. 
 
Smoky var pigg som vanligt och fick äntligen galoppera igen! Det var inte vackert, det är det sällan då Smoky galopperar, men han fick äntligen springa lite. Och han var snäll och skötsam, inget bus eller speciellt spänd. 
Så nu tänker jag två, tre veckor med galopp och sedan ska vi börja skutta lite kanske om allt känns bra. 
 
Trixie fick hoppa lågt som vanligt och vi jobbade med den här övningen: 
 
Räckena var bara 50 cm och oxern fick vara ett räcke på 80-90 cm. Började att korta avståndet till 4 galoppsprång mellan men då blev det ingen böj utan bara fel, så i ändrade till 5 galoppsprång och då flöt det mycket bättre. 

Trixie var ganska lugn igår, lite lur på att hon är brunstig för hon var lite sur på Smoky i lastbilen och var inte hysterisk då han gick iväg, vilket han brukar vara. Så inget avancerat brunstbeteende direkt ;) . Ida red inte heller med sporrar igår så hon fick rida lite mer framåt än hon brukatr vilket är nyttigt. 
Men fina språng och en bra träning! 
 
 

Kommentera här: