Snart är det faktiskt vår!

Nu råder gegga, vattenpölar stora som oceaner och is utomhus och det är alldeles underbart fast man ser ut som en lodis då man kommer till jobbet och det luktar illa mest överallt. 
 
Efter en lååååång vinter så är det faktiskt nästa vår nu och det är så härligt! Ridbanan är snart framtinad (att det sedan kommer ta ett halvår för den att torka upp är en annan sak) och all snö har äntligen fallit från taken. 
 
I söndags morse låg jag och funderade på vad jag skulle skriva i Smokys säljesannons och på kvällen hoppade Nora och Smoky hinder på typ 110 tillsammans och bägge två fullkomligt lyste och Nora rider faktiskt igen lite på prov nu. Inga krav utan bara känner efter hur det känns. Så det blev ingen annons......
 
Om inte annat så får hon träna honom så att han är helt igång nu ett tag och känner hon sedan att nej, det blir för mycket och att intresset inte riktigt finns där, så blir han mest troligt tillsalu. För Ida känner sig färdig med honom, hon vill satsa fullt ut på Trixie och bara fokusera på henne och på att rida igång Polo. Och med nationella prov i skolan hela våren, så räcker det och blir över. 
 
Så vi får helt enkelt se vad som händer här framöver. Smoky är en alldeles för bra ponny för att bara skrota i en hage och ridas ibland, och han skulle inte heller må bra av det. Han har knappt fått visa sin enorma kapacitet än eftersom vi tagit det försiktigt genom åren, och samtidigt så är vi sjukt noga med var han hamnar OM han skulle säljas. Han är inte den mest okomplicerade i ridning och han kräver lite "special treatment" men samtidigt den snällaste och bästa ponny man kan få. 
 

Kommentera här: