Ännu en nolla till protokollet

Hovslagaren kom och slog på skon på fredagskvällen så det blev hoppelihopp i Vännäs igår.  En lite spänd häst på framridningen men lugn och lydig på banan och ännu en nollrunda och första utanför placering. Snyggt jobbat! 
(null)

Idag har tjejerna ridit alla tre. Nora red Smoky runt byn, Ida red ut Trixie och skrittade Polo på ridbanan och sedan har vi jobbat på vårbruket en stund, dvs mockat hagar. Inte det roligaste att göra men det måste göras! 
(null)

Nästa vecka blir en riktig träningsvecka! Ida hoppar för Kerstin på tisdag, dressyrar för Lena på fredag och hoppar för Micke lördag och söndag och Nora ska hoppa för Sussi på söndag. En bra vecka! 

Men näää

Fröken tappsko slår till igen.... två dagar innan tävling är inte det så bra direkt. Vi får se hur vi gör, hovslagaren skulle komma imorgon men eftersom vi skulle sko efter tävlingen så gör vi mest troligt en komplett skoning och då blir det nog ingen tävling. Inte hela världen men de hade behövt rutinen. 
(null)

Dagens knasiga hände då jag körde hem. Ida ringde från ridturen och berättade att hon var ute och red och att Trixie tappat skon så Ida undrade om hon vågade låta Trixie gå hem eller om hon skulle ringa pappa. Jag sa att självklart kan de gå hem. 

Två minuter senare möter jag en ryttare och häst och tycker bestämt att det är Smoky. Men tänkte att det kunde det ju inte vara för Ida var ju ute och red Trixie. Men det såg ju verkligen ut som Smoky!!!?!? 
Fattade noll och stirrade som sjutton tills jag inser att det är ju självklart Nora som är ute och rider Smoky. 

Jag är verkligen inte van vid att hon rider igen! Kul, men ovan och jag hoppas verkligen att hon fortsätter och börjar om på riktigt igen! 

Bloppisen påfylld!

LÄNK TILL BLOPPISEN! 
 
Täcken från Horseware, Bucas, Kingsland, Catago och annat smått och gott till salu, då vi har på tok för mycket grejer! Uppdateras löpande! 
Kvar på bloggen = finns kvar!
 
Söker ni något speciellt till ponny, hör av er så kikar vi i gömmorna!