Regn och rusk

Imorse var det min morgon att släppa ut ponnyskruttarna, eftersom Ida har sovmorgon på onsdagar. Normalt rider hon då innan skolan men dels är det ruskväder och dels har bägge ponnyskruttarna lösa skor... Det är ju kanske inte så konstigt med tanke på hur hagarna ser ut och för hoppningsvis kommer Håkan och skor dem ikväll. Gillar bara inte att panik ta ut hovslagaren, känns väldigt respektlöst att nästan kräva att han kommer innan helgen då ponnyerna ska hoppa på SURF, men Mathias hade helt enkelt missat att det var dax för skoning och de kan inte hoppa med skorna på trekvart. Så jag hoppas att Håkan förlåter oss för detta om vi lovar att höra av oss i god tid nästa gång ;) . 

 
Så här illa ser delar av Smokys hage ut just nu efter allt regn. Det är så illa att vi stängt av delar av hagarna eftersom vi inte vill att de trampar runt i gegga!
 
Skönt är iaf att de har ordentliga regntäcken som håller tätt oavsett regn och rusk! Dessutom har de tak att gå in under, så det går nog egentligen ingen nöd på dem! 

Kommentera här: