Kille i luva

 

 
Då Polo är pigg så blir han väldigt taggad och lite fjantig ute. Och när han fjantar vill han ogärna skritta utan taktar och vill helst springa jättefort. Det vill inte alltid Ida... 
Så idag hade hon testat att sätta luva på honom för att se om det funkade bättre och jag fick ovanstående bild på snap. Om det däremot gjorde honom lugnare, det förtäljde inte historien.
 
ps. och ja, han är hemskt smutsig,vi vet....
 
Ida fick förövrigt ett bra schema ridmässigt i år, med två lediga förmiddagar. Toppenbra då vintern och mörkret kommer, för då kan hon passa på att rida då. Då Mathias jobbar em kan de ju också välja att åka till ridhus och träna dessa förmiddagar. För det brukar ju inte vara någon akut trängsel på förmiddagar. 
 
Snart kommer även den funderationen, ridhuskort eller inte, och i sådant fall var? Nordmaling är billigt och det finns många lediga tider och relativt enkelt att ta sig in och träna. Umeå är 5 ggr dyrare och dessutom helt hopplöst att komma sig in och rida på vettiga tider. Men Umeå har betydligt bättre ridhusunderlag är Nordmaling men Nordmaling är å andra sidan väldigt trevligt!
Jaja, den som lever får se helt enkelt! 
 
Jag kan dessutom tycka att det är väldigt märkligt att man måste lösa medlemsskap i klubben för att köpa anläggningskort. Jag förstår att man måste ha en försäkring via ridsportsförbundet, men det har vi ju redan via vår egen förening? Finns det andra skäl som inte jag vet om? 

Kommentera här: