Crazy horse

Igår var det Smokys tur att hoppa och redan i uppvärmningen fick vi byta bett till det som Nora red på förut, för han var något övertaggad. Nu blir vanligt Pelham alldeles för starkt för Ida på honom men samtidigt kan det vara bra att trimma på ibland. Och även han hoppade klockrent, alldeles för bra, så Ida trodde att han kickade över hindret, när han i själva verket bara hoppade med tokmycket rygg. 
 
Han fick hoppa något liknande som Polo men med fokus på andra saker och det ser lovande ut inför helgen. 
Mest troligt åker vi supertidigt fredag morgon, annars kommer vi komma fram mitt i natten på torsdag vilken varken känns bra för hästarna eller för mig som ska köra. 
 
När jag och Ida gick ut för att kvällsfodra igår var det superkallt och Polo var kall under täcket, så i natt fick de faktiskt sova inne. Inte bara för kylan utan även för alla miljoner knott som var ute igår. Tror att de sov gott i sina boxar, och Mathias släppte ut dem tidigt då han åkte till jobbet. 
 
Ikväll har vi styrelsemöte i Stöcke, alltid kul och jag hoppas och tror på lika bra diskussioner och beslut som sist! 
 
Tävlingsplaneringen för resten av året är väldigt oklar och vi tänker att vi tar vidare beslut efter helgen då vi vet hur det går. Ev åker vi till Södertälje i slutet av månaden, ev tar vi SURF istället helgen före och hoppar DM och sedan Luleå två veckor efter, allt beror på helgen och om vi bestämmer oss för att satsa mot inomhus SM eller inte. Smoky brukar ha sin sämsta period i oktober pga fällning, men samtidigt kan han göra bort den tidigare i år pga kylan. Och det är gräsligt långt att köra till Göteborg i höstmörkret!!

Kommentera här: