Ute är mörkt och kallt ❄️

Idag var vi inte hemma förrän det var mörkt ute eftersom vi for en sväng på Hööks efter jobbet. Ett par benskydd att ha i hagen, en ny krubba och en slickburk till Trixie och kattgodis till kissarna fick följa med hem.

Som tur var hade Mathias fixat belysningen på ridbanan och sladdat den, så det gick att rida ändå. Men Trixie var lite mer spänd till att börja med men som den stjärna hon är så skötte hon sig strålande ändå, trots mörker, blåst och regn!

 

Något annat kul är att de ska få träna en dag för Micke nästa helg! Blir toppenkul och dessutom alldeles lagom att börja med en dag!  Sen måste vi få till Sussi-träning också framöver, så att Stöckes satsning på storhäst kommer igång, eller vad säger du Sussi ;) ? 

Skulle dock behöva en dressyrtränare, eller snarare dressyr för hoppning. Tjejerna red tidigare för Emily, något som funkade superbra och gav exakt det vi ville ha. Tyvärr så har inte Emily några träningar längre, så vi skulle verkligen behöva något liknande. Jag kan stå på marken och gapa, men det skulle behövas någon bättre! 

Hemma funderar vi på att salta ridbanan i vinter för att se om det funkar. Dock är det ganska dyrt men jag hoppas att det gör att det blir enklare att rida ordentligt i vinter. Dessutom ska vi lägga ut ett tunt lager sand på den nu i veckan vilket säkert blir toppen. Vill absolut inte ha någon tungriden ridbana, men tänker att ett tunnt lager sand kan göra att den dränerar bättre och att den blir lite mindre stum då den är torr. 

Kommentera här: