Stöcke hela helgen!

Vår ridbana är ju som sagt katastrof och absolut inte ridbar. igår var vår snälla granne och slätade till det värsta men det är ju helt sjukt blöt och på vissa stället sjunker man ner 10-15 cm då man går på den.
Så nu ligger den i vila helt enkelt så hoppas vi på sol och blåst och framförallt inget mer regn!
 
Så i lördags då jag och Mathias kom hem från Skellefteå lastade jag och ida in Trixie i lastbilen och åkte till Stöcke för premiärritt på deras ridbana. 
 
Lite spänd var hon från början över att vara på ny plats, men fanns sig ändå väl fram tills Gurra och Arne började galoppera på samma ridbana. Då blev hon lite mer spänd men inget värre än så och efter en stund kunde hon galoppera avslappnat trots sällskap av ponnyerna. Lika bra att vänja sig på en gång, ponnyer kommer hon att se mycket av ;) !! 
 
Igår söndag åkte vi också dit och då var hon lite mer på och då vi började hoppa var hon jättepå och la nästan in lite bus. Men bara nästan, man ser att hon laddar lite, men det blir inte mer än så! 

Vi hoppade ett enkelt räcke och en oxer på 80-90 cm och hon hoppade självklart enkelt och med mycket luft mellan och framförallt med en supertrevlig inställning och teknik! Men som Sussi sa, det svåra blir nu att hålla sig på låg nivå för det finns massa kapacitet i den här fröken! Men det gäller att förvalta kapaciteten och bygga både muskler, styrka och självförtroende, så vi ska hoppa lågt hela vintern och verkligen skynda långsamt. 
 
 
 
 

Kommentera här: